Home Yogablogg Intervjuer & yogainspiration Yoga Shaking = ”life changing practice”

Yoga Shaking = ”life changing practice”

Pravasi Shaking yoga

– Yoga Shaking har varit en ”life changing practice” för mig. Dess positiva effekter har varit så starka att de gett stora postiva förändringar i mitt liv, även i det yttre, säger Maria Pravasi som praktiserar yoga shaking sedan 5 år tillbaka.

Vem är du/vad gör du?
Mitt namn är Maria Pravasi, kommer ursprungligen från Finland och har tjugo års erfarenhet av personlig och andlig utveckling. I synnerhet har jag praktiserat mycket aktiva meditationer under åren. Jag älskar att arbeta med människor och erbjuder individuella sessioner i Stockholm, så som olika energi/healing former samt vägledning och coaching.

Vilken yoga utövar du & varför?
Jag praktiserar Yoga Shaking sedan fem år tillbaka, det gör jag för att Yoga Shaking är en väldigt djupt helande aktiv meditation och yoga form som enligt min mästare på Bali, Ratu Bagus innefattar alla olika yogaformer.

Vad har du för bakgrund & hur kom du i kontakt med yoga?
Jag har givetvis provat en hel del olika yoga former igenom åren, praktiserat en del Kundalini yoga för första gången över 10 år sedan, även Bikram yoga på senare år som hållit mig varm i Sverige under vinter halvåren.

Vad betyder yoga för dig?
Yoga Shaking har varit en ”life changing practice” för mig. Alla positiva effekter har varit så starka att det har lett till stora förändringar i mitt liv, även i det yttre de senaste åren, till det bättre förstås.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Maria Pravasi och grundaren Rati Bagus
Maria Pravasi och grundaren Ratu Bagus

Hur kom du i kontakt med Ratu Bagus & Yoga Shaking?
Jag kom i kontakt med Ratu Bagus och Yoga Shaking via en väninna i Danmark som introducerade mig och jag bestämde direkt år 2010 att åka till en 10 dagars retreat i Italien där vi praktiserade Yoga Shaking 6 timmar om dagen. 2 timmar åt gången. Det var en fantastisk upplevelse! Sedan dess har jag deltagit på flera Yoga Shaking retreater med Ratu Bagus och främst på hans ashram på Bali där jag tillbringade två månader i början på 2015. mer än 350 timmar av Yoga Shaking!

Hur var din upplevelse?
Upplevelsen efter 350 timmar Yoga Shaking var otroligt fint. Jag kände mig mycket friskare, betydligt öppnare, hade mer tillgång till den naturliga livsenergin och har sedan dess också sovit mycket mindre utan att varit trött.

Vill du yoga med eller kontakta Maria Pravasi?
Under Yoga Celebration på Mundekulla 23-26 juli håller hon klasser i Yoga Shaking och från och med augusti kan du yoga med henne i Stockholm på Yogaloftet. För att få mer information se: Antar Pravasi på Facebook eller mejla henne på: info@pravasi.se. Under hösten lanseras yogashaking.com

Läs mer om Yoga Shaking[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]