Mantra gruppen Sacred Earth kommer till Mundekulla
Böcker, musik & film,  Nyheter

Mantra musik med Sacred Earth på Mundekulla

Mantra musik med Sacred Earth på Mundekulla
Mantra gruppen ”Sacred Earth” är en Australiensk musikalisk framgångssaga med fler än 250.000 sålda skivor. Mantra  musiken och sångerskan Prems färgstarka röst berör människor oavsett ålder och livsväg. Deras konsert är bjuder in till delaktighet i sång och stillhet och där såväl tårar som smittande leenden sprider sig i publiken. I sommar kommer de till Sverige. Vi fick precis veta att de kommer att hålla Mantra konsert och workshop på Mundekullas 18:e musikfestival – en liten pärla som ligger i de småländska skogarna!

Kan varmt rekommendera detta ställe och både Anne och Peter som startade festivalen är underbara människor med så mycket kärlek. Boka tidigt rabatt innan 29 feb. Läs mer på mundekullafestivalen.se

Lyssna på Sacred Earths musik på Spotify här:

Kommentarer inaktiverade för Mantra musik med Sacred Earth på Mundekulla

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.