Home Nyheter Yogamattan som kostar närmare 4000 kr

Yogamattan som kostar närmare 4000 kr

Mandukas dyraste och största yogamatta?Det finns yogamattor i alla möjliga färger och material idag men vi är vana av att de är avlånga. Hittills. Mandukas  PRO Squared är något annat. Denna gigantiska fyrkantiga yogamatta är närmare två gånger två meter. Den har samma tjocklek, komfort och dämpning som Black Mat Pro men är dubbelt så stor.

Mandukas dyraste och största yogamatta.Detta är en inte en matta som man rullar ihop och bär med sig till yogastudion. Undra vad de skulle säga om någon rullade ut den? Det skulle nog bli en och annan förvånad min. Hur som helst, denna lyxiga matta på nästan 3,7 kvadratmeter passar utmärkt för två personer och för dig som har ett eget litet yogarum.

Mandukas dyraste och största yogamatta. Mandukas dyraste och största yogamatta.  Tro det eller ej men i skrivandets stund är den slutsåld på Mandukas egna hemsida. Mattan har livstidsgaranti och priset är det fyrdubbla än vad en vanlig PRO kostar. Hos Yogagrossisten.se ligger priset på 3550:- just nu (annars 3950:-).

Mandukas dyraste och största yogamatta.* Innehåller affiliatelänk till Yogagrossisten