Nakenyoga i Malou Efter Tio
Yoga i Sverige

Malou Efter Tio söker nakenyogisar

Nakenyoga i Malou Efter TioNu på tisdag tar Malou Efter Tio upp yoga i programmet och vill gärna visa upp nakenyoga i studion. Nu söker de därför en eller flera män som skulle kunna visa och berätta vad det är som gör just den här formen av yoga så bra.

Vill du vara med eller känner du någon som gör nakenyoga?
Hör av dig till Kim på mejladress EfterTio@tv4.se senast måndag. Du kan också ringa 08-459 44 03.

Kommentarer inaktiverade för Malou Efter Tio söker nakenyogisar

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.