MacKenzie Miller: ”Yoga förändrade mitt liv”

Yogaläraren MackKenzie Miller

– Hela mitt liv har förändrats ganska dramatiskt sedan jag började med yoga, säger MacKenzie Miller, är en av yogalärarna som kommer till Yoga Games, nordens största yoga event, 9-11 maj. Här berättar hon hur hon kom i kontakt med yoga, vad det ger henne och varför hon valt att lära ut yoga.

Hur kom du i kontakt med yoga?
– Jag hittade yoga efter college! Jag började ett 9-5 jobb, men det var ett hälsomedvetet företag som främjade hälsa vilket gjorde att jag fick gå till gymmet på min lunchrast. En av dessa klasser råkade vara en yogaklass och jag blev förälskad med en gång. Sedan tog Instruktören med mig till ett yogapass på en yogastudio och från den dagen och framåt var det yoga som gällde för mig. Jag älskade gemenskapen, utmaningen av klasserna och hur det fick mig att börja ifrågasätta allt utanför min matta också.

Vad ger yogan dig?
– Yoga rejuvenates mitt sinne, kropp och ande. Yogan har lärt mig att inte springa ifrån utmaningar och sådant som är obekvämt, precis som vissa yogapositioner kan vara. Jag har blivit mer medveten om mina handlingar bortom mattan också. Som till exempel hur min mat påverkar mig, valen jag gör av hur jag tillbringar min tid, och vilka människor som jag väljer att omge mig med. Hela mitt liv har förändrats ganska dramatiskt. Det har blivit lättare att leva ett liv som är sant och bra för mig.

Vad vill du ge till andra människor genom att vara en yogalärare?  
– Målet med min undervisning är empower människor och ge kunskap i hur kroppen fungerar så att de kan låsa upp den oändliga potential som finns inom oss alla att uppnå storhet, oavsett om det är genom asanas eller något bortom  yogamattan!

Vill du nämna något om Yoga Games?
– Det ska blir jättekul att komma och när jag inte undervisar ser jag fram emot att ta så många klasser som möjligt och träffa så många av de underbara lärare och inspiratörer som kommer att vara på Yoga Games.

With Gratitude,
MacKenzie Miller

Läs mer om Yoga Games här.

Här hittar du henne på nätet:
mackenziemilleryoga.com
www.facebook.com/mackenziemilleryoga
www.instagram.com/mackenzieyoga

Previous articleTre enkla inversioner för alla nivåer
Next article”Jag tror att vi har mycket att lära & vi måste börja med oss själva”