Modiga Yogaläraren Marie Linder från Stockholm söker en trygg, nyfiken och lättsam man

Singel och yogalärare: Marie Linder vill träffa kärleken

Namn: Marie Linder
Bor i: Stockholm
Yogastilar: kundalini, livsyoga, vinyasa.
Nyfiken på: paryoga.
Stjärntecken: våg

Vem är jag?
Jag är en yogini som bor i Stockholm och som befinner mig på en bra plats i livet. Barnen börjar bli stora och jag har mer tid för mig själv för att yoga, meditera och
utveckla mig själv på olika sätt. Jag är utbildad livsyogalärare/kundalini och har yogat i 8 år. Utövar kundalini och jag gillar också just nu vinyasa flow och är nyfiken på paryoga. För mig är det viktigt att sprida bra energi och ha en bra balans (är dessutom född i vågens tecken) och jag förverkligade min dröm och startade nyligen eget företag där jag hjälper människor att må bra och hitta en bra balans i livet.

Sådan är jag: jag skulle beskriva mig som nyfiken, positiv, varm, självständig med ett öppet sinne. Jag älskar att resa och uppleva nya saker.

Njuter av:  god mat, familj, vänner ,intressanta samtal och skrattar gärna och ofta.

Jag söker: en man/vän med liknande intressen och livssyn och som inte tar livet alltför allvarligt, har humor och självdistans. Du är trygg i dig själv, nyfiken och gillar att hitta på nya saker. Du fokuserar liksom jag på möjligheter i stället för hinder och tycker att det är viktigt att njuta och ha roligt.

Blir du nyfiken på Marie och vill komma i kontakt med henne gör du det på e-post:  cama.linder@gmail.com

Vill du också träffa en yogaintresserad man eller kvinna?
Oavsett om du längtar efter din själsfrände eller bara nya vänner har du nu chansen att nå ut till över 10 000 yogaintresserade varje månad. Självklart är det helt gratis!
Skicka ett mail till mig på info@alltomyoga.se med information om dig själv och en bifogad bild.

Love is the meaning with life!

Previous articleSå utövar du mindfulness & yoga på Göteborgsvarvet
Next articleVad heter låten som spelades på yogaklassen?