Hyr yogalokal i Stockholm hos YogaMana
Nyheter,  Yoga & företagande

Letar du mysig yogastudio i Stockholm?

Hyr yogalokal i Stockholm inför våren hos YogaMana Nu börjar det bli dags för dig som är ute efter en ny lokal till dina yogaklasser i vår att boka in dig. Yogastudion YogaMana hyr ut sin härliga lokal mitt på Östermalm och har just nu lediga tider, främst morgnar och vissa lunchpass men eventuelllt även någon kvällstid.

yogalokal-stockholm2Det går in 18 st ullyogamattor eller ca 14-15 vanliga mattor. Allt finns i lokalen (kuddar, filtar, bolsters mm). Skicka ett mail till madeleine@yogamana.se för mer information.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.