Så låt oss ta de steg vi behöver ta så att vi kan manifestera alla våra drömmar under 2011! Här följer 7 enkla tips från tidningen INSPIRE.

  1. Se till att dina tankar är positiva och fyllda med livsenergi. Gör som Louise Hay och börja varje morgon med att säga: Godmorgon älskling! Det här kommer bli en underbar dag. Jag älskar livet och livet älskar mig! Jag är en magnet för glädje, kärlek, och lycka.
  2. På morgonen ta några minuter till att fokusera på allting du redan har i ditt liv som du är tacksam för, och på kvällen innan du somnar tacka livet för allting du har upplevt under dagen.
  3. Berätta för minst en person – varje dag – att du älskar honom/henne.
  4. Länka dig med din inre stillhet varje dag. Du kan göra det genom att meditera, vara ute i naturen, träna, dansa, måla, spela musik, skriva m.m. Detta gör att du stillar ditt inre och fyller dig med positiv energi.
  5. När du stöter på ett problem eller en utmaning, säg till dig själv: Någonting bra kommer att resultera ur det här. Låt mig fokusera på de positiva lärdomarna som finns här för mig. Låt mig se den här situationen med kärleksfulla ögon.
  6. Läs artikeln Låt 2011 bli ditt bästa år någonsin i senaste numret av tidningen Inspire. Sätt flera mål för 2011, mål som du sätter med hjärtat. Ta sedan de steg du behöver ta så att du kan uppfylla dina mål, samtidigt som du släpper alla förväntningar. Förväntningar kommer alltid från egot. Istället ha tillit och tro till att det som är menat att hända är även det som manifesteras.
  7. Påminn dig själv om att vi alla har unika gåvor som vi är här för att ge till andra. Vi lättast hittar dessa gåvor genom att lyssna till vårt hjärta. Så fråga dig själv vad du älskar att göra? Vad ger dig energi och glädje? När du vet svaren till dessa frågor så tillåt dig själv att ge till andra från ditt hjärta, från din inre passion, glädje, kärlek och energi. Du är menad att dela med dig av detta.
Föregående artikelHur hittar jag tillbaka till mig själv igen?
Nästa artikelBörja det nya året med nyttiga sötsaker