Kursen fick mitt liv att ta en ny vändning

Inger-Gunnarsson-Art-of-Living-049– ”Första gången jag kom i kontakt med The Art of Living var jag arbetslös. Och jag var superstressad över situationen. När jag såg en flyer om kursen, kände jag direkt: det här passar mig, och anmälde mig direkt. Och det har överträffat alla förväntningar”, skriver Inger Gunnarsson som är berättar om hur det har påverkat hennes liv.

Första gången jag fick träffa Sri Sri Ravis Shankar, grundaren till Art of Living var fantastiskt. Hans ögon utstrålade så mycket glädje och kärlek. Han pratar mycket om hur viktigt det är att släppa stressen. Vi alla är stressade, och det uttrycker sig på många olika sätt. Hans sätt att se på det är att när stressen släpper så ”2kommer ett leende direkt – och hela ansiktet slappnar av”.

Skillnaden för mig och mitt liv idag är stor. Några konkreta saker är att min sömn har blivit så mycket bättre – inga sömnlösa nätter mer. Jag får oftare en känsla av att allt löser sig Och det gick ganska snabbt innan jag började märka effekterna.

Idag är jag lärare själv. Något som inte fanns i min tanke när jag gjorde min första kurs. Livet har tagit en ny vändning. Idag är jag arbetslös igen. Men idag är jag inte stressad. Jag har mina andningsövningar som jag gör varje morgon. Skulle jag inte göra dessa, så känns det som jag inte har borstat tänderna. Så det är viktigt för mig. Idag finns det ett hopp om ett nytt arbete, vet att det kommer ett.

Vad är Art of Living?
The Art of Living Foundation är en internationell, icke vinstdrivande utbildnings och humanitär organisation som står för ett våld och stressfritt samhälle, det finns ingen religion eller politik. Mannen som startade allt heter Sri Sri Ravi Shankar,han har varit nominerad till fredspriset flera gånger.

Vill du veta mer eller gå en kurs?
Nästa Art of Living-kurs del 1. Happiness pogram är i Kristinehamn den 4-9 september.
Gå in på vår hemsida: artofliving.org, där kan du se var vi finns och vilka kurser som finns. Det finns även mycket om Art of Living på YouTube.

Previous articleYoga är min terapi – ny bok av Janesh Vaidya
Next articleSäg Ja till mer MUMS i livet