Yogiflow

Märket som klär majoriteten av yogautövaren i NYC

IMG_7257 IMG_7260

Runt Union Square i Lower Manhattan ligger yoga studiosarna täta. Inte oväntat är då att mitt ibland detta hav av yogautbud ligger Lululemon Athletics. Butiken som garanterat klär majoriteten av alla yogis och yoginis i New York.

Här finns allt man kan tänka sig i klädes- och utrustningsväg. Och kvaliteten är hög. Liksom priserna. Ett par yogabyxor för 80-90 dollar. Men vilken godisbutik för yogaälskare! Butiken vid Union Square är inte så stor men man kan lugnt spendera ett par goda timmar där inne, om man har plånboken med sig.

IMG_7198PicFrame

När man handlar i Lululemons butik, får man med sig sina inköpta kläder i kreativa påsar med tryck av företagets egna manifest. Både kul och vackert designat. Påsarna är gjorda som en riktig väska, så man vill gärna använda dem igen. Den mindre storleken är perfekt att ha med till träningen, den rymmer både vattenflaskan, nycklar och plånboken. En sak som jag som är lång, verkligen uppskattar, är att topparna är långa och går ner över midjan. Företaget specialiserar sig på yogakläder men de utformar även kläder för löpning. Kolla in deras hemsida  <www.lululemon.com för mer inspiration.

Kommentarer inaktiverade för Märket som klär majoriteten av yogautövaren i NYC

För tolv år sedan fann jag yogan för första gången. Då bodde och studerade jag i Californien. Sedan dess har intresset bara fortsatt och yogan har blivit en allt större del av mitt liv, både på och utanför mattan. Jag flyttade tillbaka till Sverige 2004 och utbildade sig då till yogalärare. Sedan 2006 har jag undervisat regelbundet och håller bla fasta klasser på Hagabadet och Elixia i Göteborg.