IMG_7257 IMG_7260

Runt Union Square i Lower Manhattan ligger yoga studiosarna täta. Inte oväntat är då att mitt ibland detta hav av yogautbud ligger Lululemon Athletics. Butiken som garanterat klär majoriteten av alla yogis och yoginis i New York.

Här finns allt man kan tänka sig i klädes- och utrustningsväg. Och kvaliteten är hög. Liksom priserna. Ett par yogabyxor för 80-90 dollar. Men vilken godisbutik för yogaälskare! Butiken vid Union Square är inte så stor men man kan lugnt spendera ett par goda timmar där inne, om man har plånboken med sig.

IMG_7198PicFrame

När man handlar i Lululemons butik, får man med sig sina inköpta kläder i kreativa påsar med tryck av företagets egna manifest. Både kul och vackert designat. Påsarna är gjorda som en riktig väska, så man vill gärna använda dem igen. Den mindre storleken är perfekt att ha med till träningen, den rymmer både vattenflaskan, nycklar och plånboken. En sak som jag som är lång, verkligen uppskattar, är att topparna är långa och går ner över midjan. Företaget specialiserar sig på yogakläder men de utformar även kläder för löpning. Kolla in deras hemsida  <www.lululemon.com för mer inspiration.

Föregående artikelYogaläraren visar Acroyoga show på Fitnessfestivalen
Nästa artikel”Yoga behövs i fitnessvärlden”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.