Tips & blandat

Kokossocker istället för socker i bakning och sötning

Kung Markatta har kommit ut med en ny produkt i sitt sortiment: kokosssocker. Ett bra och lite hälsosammare alternativ till traditionellt socker. Det är gjort av kokosblommans söta och näringsrika nektar, har ett lågt GI (glykemiskt index) på 35 samt innehåller inga tillsatser. 

Priset är bland det bästa på marknaden, cirka 30 kronor för 200 gram, jämfört med vissa andra märken som kan kosta det dubbla. Kokossocker är ett perfekt alternativ till traditionellt socker i all sorts bakning och matlagning. Testade att göra chokladbollar och det fungerade toppen.

 

Kommentarer inaktiverade för Kokossocker istället för socker i bakning och sötning

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.