Kids Yoga Day 28 nov – till förmån för sjuka barn

Kids Yoga Day firas i Stockholm 28:e novemberLördagen den 28:e november är det dags för Kids Yoga Day i Stockholm och Sigtuna. På schemat står yoga för barn och tonåringar, från 2 till 18 år. Genom att låta ditt barn prova på yoga, ger du samtidigt chansen för ett barn på Ronald McDonald Hus att prova yoga.

– ”Vi tror att barn mår bra av att vara i sina kroppar, speciellt när de är sjuka. Yoga för barn är att leka och att ha roligt tillsammans. Min dotter Rachel (Yoga Girl) har fått in yogan i mitt liv och jag vet hur bra det är för både kropp och själ”, säger Shama Schwieler, grundare av Tröstisar AB som tillsammans med 7 yogastudios i Stockholm och Sigtuna står bakom arrangemanget.

Här kan du yoga på lördag:
YogaYama, Urban OM, Yoha Inuti, Yoga Shala, Yogaire, Little Peace Yoga och PowerYoga Sweden.

Hur går det till?
Som förälder betalar du 200 kronor och alla pengar som de får in används till att köpa yogamattor och betala lärare så att de kan hålla i yoga för de sjuka barnen och deras familjer.  Alla pengar som samlas in denna dag går till att anordna yoga för familjerna som bor på Ronald McDonald Hus.

Biljetter köper du på webshop.trostisar.com.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_3][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Previous articleHolistisk Hormonyoga – sinnlig, kvinnlig & mjuk
Next articleVeckans yogalärare: Julia Ilke