malaÄr du singel och gärna vill träffa någon? Då ska du inte ha på dig din mala, mer än på yogamattan.
Jag gjorde en astrologisk ayurvedisk konsultation när jag var singel och hade en mala (ett halsband med 108 pärlor som används i meditation och sägs höja medvetenheten) hängandes runt halsen.

När konsultationen var slut berättade han för mig att malan är ett tecken på att gå in i sig själv och att man sänder ut att man inte är mottaglig för en relation. Han rekommenderade mig att ta av den om jag verkligen ville träffa någon. Tyckte det var en intressant reflektion…

Föregående artikelVill du vara omslagsmodell för tidningen Yoga Journal?
Nästa artikelOM CITY: ny serie med yoga i fokus

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.