Home YogabloggarYoga i min vardag Kan man träna till Göteborgsvarvet på en månad och samtidigt vara kärleksfull mot kroppen?

Kan man träna till Göteborgsvarvet på en månad och samtidigt vara kärleksfull mot kroppen?

by Leia

En av de viktigaste sakerna som yogan lärt mig är att vara kärleksfull och snäll mot mig själv, något som inte alltid är det lättaste. När jag anmälde mig till Göteborgsvarvet hade jag inte planerat att vara i Asien månaderna innan. Visst sprang jag, en eller två gånger i hettan men inte mer. Det var inte hettan som hindrade utan snarare bristen på spår, trafik och alla hundar. Sedan måste jag erkänna att värmen gjorde mig lite mer lugn och lat. Igår tog jag på mig löparkläderna och sprang/gick med en vän i en och en halvtimme, pinsamt nog visade RunKeeper bara 8 kilometer. Nu undrar jag om det är möjligt att, kärleksfullt träna upp mig på bara en månad? Vad tror ni?

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer