Kan man träna till Göteborgsvarvet på en månad och samtidigt vara kärleksfull mot kroppen?

En av de viktigaste sakerna som yogan lärt mig är att vara kärleksfull och snäll mot mig själv, något som inte alltid är det lättaste. När jag anmälde mig till Göteborgsvarvet hade jag inte planerat att vara i Asien månaderna innan. Visst sprang jag, en eller två gånger i hettan men inte mer. Det var inte hettan som hindrade utan snarare bristen på spår, trafik och alla hundar. Sedan måste jag erkänna att värmen gjorde mig lite mer lugn och lat. Igår tog jag på mig löparkläderna och sprang/gick med en vän i en och en halvtimme, pinsamt nog visade RunKeeper bara 8 kilometer. Nu undrar jag om det är möjligt att, kärleksfullt träna upp mig på bara en månad? Vad tror ni?

Previous articleYogamusikerna Mirabai Ceba ger konsert i Stockholm 24 april
Next articleBali Spirit Festival dag 4 – jag googlar sjukdomar och intervjuar Danny Paradise