Yoga i min vardag

Kan man träna till Göteborgsvarvet på en månad och samtidigt vara kärleksfull mot kroppen?

En av de viktigaste sakerna som yogan lärt mig är att vara kärleksfull och snäll mot mig själv, något som inte alltid är det lättaste. När jag anmälde mig till Göteborgsvarvet hade jag inte planerat att vara i Asien månaderna innan. Visst sprang jag, en eller två gånger i hettan men inte mer. Det var inte hettan som hindrade utan snarare bristen på spår, trafik och alla hundar. Sedan måste jag erkänna att värmen gjorde mig lite mer lugn och lat. Igår tog jag på mig löparkläderna och sprang/gick med en vän i en och en halvtimme, pinsamt nog visade RunKeeper bara 8 kilometer. Nu undrar jag om det är möjligt att, kärleksfullt träna upp mig på bara en månad? Vad tror ni?

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.