En av de viktigaste sakerna som yogan lärt mig är att vara kärleksfull och snäll mot mig själv, något som inte alltid är det lättaste. När jag anmälde mig till Göteborgsvarvet hade jag inte planerat att vara i Asien månaderna innan. Visst sprang jag, en eller två gånger i hettan men inte mer. Det var inte hettan som hindrade utan snarare bristen på spår, trafik och alla hundar. Sedan måste jag erkänna att värmen gjorde mig lite mer lugn och lat. Igår tog jag på mig löparkläderna och sprang/gick med en vän i en och en halvtimme, pinsamt nog visade RunKeeper bara 8 kilometer. Nu undrar jag om det är möjligt att, kärleksfullt träna upp mig på bara en månad? Vad tror ni?

Föregående artikelYogamusikerna Mirabai Ceba ger konsert i Stockholm 24 april
Nästa artikelBali Spirit Festival dag 4 – jag googlar sjukdomar och intervjuar Danny Paradise

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.