Kan hormonyoga hjälpa vid pms och endometrios?

Hej Ulrica,

Så glad att jag hittade denna sida, så himla bra!! En liten fråga, när det gäller hormonyoga kan det passa kvinnor även dom under 35? Jag läste om kvinnan som skrev om sina hormonsvallningar hon fått under klimakteriet och att det kunde hjälpa henne att stabilisera östrogenhalten osv.
Jag är 28 år och skulle vilja ha lite hjälp ang mina svettningar innan mens, samt pms och endometrios som jag blivit behandlad med p-piller av.

Sat Nam /Sofia

 

Hej, Sofia!
Tyvärr bör inte kvinnor med endometrios utöva Hormonyoga DR, det är en klart definierad kontraindikation. Det finns andra mjukare balanserande hormonövningar som inte provocerar andra chakrat på samma kraftfulla sätt. Jag håller på och sätter samman ett mjukare hormonyogapass för de som inte klarar av Hormonyoga DR, även kvinnor med smärta av olika slag eller som bara har behov av lite lugnare yoga ska också kunna få tillgång!
Sat Nam
Ulrica Gulz, Shanti Yoga & Kultur i Västerås
www.shantiyoga.se
www.röstyoga.se
www.holistiskyoga.se

Previous articleBota din huvudvärk genom yoga
Next articleRaw pizza – lite nyttigare sommarmat