Home YogabloggTips & blandat Jobba som yogalärare i Göteborg

Jobba som yogalärare i Göteborg

by Leia

Yogalärare sökes till Hagabadet

Har du utbildat dig till yogalärare och vill börja undervisa? Vill tipsa dig som söker yogajobb i Göteborg att söka på Hagabadet. Fick ett mail där det stod att de söker yogalärare nu. Jobbannonser är inte det roligaste och läsa men jag måste medge att de har en skön annons som fick mig att le, som: Puss och kram till dig som tar steget in i en ny värld!

Egentligen söker vi vem som helst, oavsett utbildning, som har en positiv grundsyn, en glad uppsyn, en vidvinkelsyn, en omvärldssyn som ser människor som kommer och som går. Som gillar ögon, leenden och gillar att sprida glädje genom ögon, leenden och kroppsspråk.

Vi söker människor, unga som äldre med ett genuint intresse för att skapa en WOW-känsla och hjälpa våra gäster att få ett långt gött liv med livskvalitet. Det skall kännas gött i magen hos både gästen och våra medarbetare

Är du bara ute efter jobb så skickar du inte din ansöka till oss. Skicka den istället till jagvillbarahaettjobb@jagleverettrobotliv.se.

Läs hela annonsen på Hagabadets blogg

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer