Home YogabloggarJ's yogablogg Jennifers #aimtruechallenge fortsätter med oanade insikter

Jennifers #aimtruechallenge fortsätter med oanade insikter

by Jennifer Eriksson

När jag skriver det här så inser jag hur mycket mina senaste inlägg har handlat om mig – och bilder på mig. Men, det är ju trots allt det utmaningen går ut på – att ta bilder på sig själv, så så får det vara. Hoppas dock att det är någon annan än jag själv som kan dra nytta av det jag delar med mig av.

Några dagar med yogautmaningen på instagram har passerat sen jag senast skrev.

Dag 4 – Community
Dag 5 – Enviroment
Dag 6 – No stretchy pants

Dag 4 valde jag att posta en gammal bild från en acroyoga workshop. Gemenskapen och kärleken bland acroyogisar är verkligen svår att beskriva, men kommer att skriva mer om det i ett kommande inlägg!

acro
Dag 5 – Enviroment gick ganska enkelt ut på att ta en bild i sin omgivning, utanför yogastudions väggar. Så, jag bad min kompis fånga en bakasana när vi hade lunchrast. Klättrade upp till ett lämpligt ställe sen var det bara att ha lite mod, och det blev ju ett bra resultat trots hal blus och ett stup nedanför!

bakasa

Stället bilden är tagen på har jag varit på många gånger förut. Det är en enormt vacker utsikt över vattnet och Lidingöbron och bakom bänkarna på en höjd står det en staty (som ni ser ovan). I höstas när jag gick igenom lite svårigheter (inget allvarligt bara lite olycklig kärlek ni vet) så sökte jag mig till det stället. Jag satt på den där iskalla bänken och tog in naturen och läkte. Reflekterade aldrig över vad det var för något som stod bakom mig på den där höjden. Och nu när träden blommar och gräset fortfarande är grönt är den där plätten med bänkarna och utsikten ett helt annat ställe.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]
"Mina" bänkar i vinterskrud

”Mina” bänkar i vinterskrud

Det var först när jag tittade igenom mobilen och såg bilden där jag gjorde en bakasana på självaste bänken som jag insåg vad statyn bakom mig verkligen var.

bakasana

Statyn är ju en ängel! För mig var det en så stor påminnelse om att även i de mörkaste stunder finns det någon eller något som vakar över oss. Kanske är det också mot den eller det vi drar oss, helt omedvetet, för att läka. Kanske är det precis framför våra ögon. Så, håll hakan högt, öppna ögonen och se er omkring. Det finns änglar att finna överallt.

”… And you begin to accept your defeats, with your head up and your eyes open. With the grace of a woman, not the grief of a child …. With every good-bye you learn…”

 Dag 6 – No stretchy pants kändes det som att jag gjorde redan dag 5 i mina jobbkläder så blev ingen sån bild från mig.

OM Namah Shivaya /J[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer