Nyheter

Janesh Vaidya håller föredrag i Stockholm, 7 maj

Janesh Vaidya
Den 7 maj klockan 18:00 håller Janesh Vaidya ett kortare föredrag om sin livsfilosofi och sin nya bok: Maten är min medicin på Norstedts förlag, i Stockholm.

Janesh Vaidya en internationellt välkänd ayurvedapraktiker, föreläsare och författare till tre böcker. Maten är min medicin är en vegetarisk kokbok som baserar sig på den indiska hälsoläran och livsfilosofin ayurveda som han har skapat tillsammans med medförfattarna Mia Elmlund, Elin Qvick och Malin Barrling.

Om du vill komma, mejla till osa@norstedts.se.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.