”Jag yogade med tårar trillande ner på kinderna”

Yogaläraren Jennie Liljefors i Hanumansana.Surfade runt på lite bloggar och fastnade för ett fint inlägg på Yogobe.com. Yogaläraren Jennie Liljefors skriver att hon som ung var med om ett trauma. Följden blev att en del av hennes hjärta stängdes ner i många år. Hon levde i tysthet och vågade inte berätta för någon. Minnet blev till ett hjärnspöke och hon förträngde det till en sådan grad att hon  inte längre visste om traumat var sant eller inte.

– Jag sökte mig omedvetet till yoga. Det var som en kraft drev mig till denna magiska filosofi. Yogan hjälpte mig att våga öppna mitt hjärta igen, jag blottade mig själv för mig själv, skriver Jennie som lär ut Anusarainspirerad yoga, gravidyoga och yinyoga på InMo samt Yogashakti i Stockholm.

Läs hela hennes inlägg här.

Med Yogobe kan du yoga hemma med Jennie Liljefors i ditt vardagsrum. Klicka här så får du prova på tjänsten gratis i en vecka.

Vill du tipsa om någon som har fått hjälp av yogan eller har du själv något att berätta? Maila mig på leia@alltomyoga.se.

 

 

Previous articleLisen visar hur du kan leva ditt liv i samklang med naturen och årstiderna
Next articleYogastudio i USA nischar sig till överviktiga