Nyheter

Bakom kulisserna på fotografering

Bakom kulissernaMen idag var jag framför kameran och lekte modell. Vi var ute på Röda sten, i Göteborg för att ta lite bilder, till yogastudion yogabuddhi.  På bilden syns fotografen Per och de söta modellerna Milla och Tobias som precis ska göra en rolig parövning, där Milla ligger i barnets position på Tobias.

Någon som vill vara modell någon gång i Göteborg för tidningen om YOGA om så hör av dig!

Kommentarer inaktiverade för Bakom kulisserna på fotografering

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.