Home Om yogaMin yoga Inte världens mysigaste yogarum

Inte världens mysigaste yogarum

by Leia

Yoga på hotellet i SpanienMen jag är ändå glad att min yogamatta fick plats någonstans i rummet. Befinner mig i Malaga just nu i ett stekhett rum utan AC, bara fläkt. Det fick bli att göra lite lugn yin yoga imorse och sträcka ut benen och rumpan. Värmen gör ju att kroppen känns ännu mer blockerad. Mina restless legs är värre än någonsin och jag har nästan hela tiden känslan av att jag ”måste sträcka ut”. Tycker det skönaste är att använda ett bälte för att sträcka ut benen. Ska lägga ut ett inlägg med mina favoritpositioner för restless legs snart!

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer