Dona Falsetti - inspirerande yogini på Instagram
Visst är det inspirerande med människor som är annorlunda och som sticker ut i yogavärlden. En av de är Dana Falsetti som nu har över 161.000 följare på Instagram. Hon är 22 år och kommer från Pennsylvania. Precis som de flesta kvinnor (och många män) idag har hon haft problem med att tycka om och trivas med sin kropp.  Under hela sitt liv har hon tänkt på sin kropp som ett problem – något som begränsat allt annat i hennes liv. Men idag har hon slutligen lärt sig att älska sin kropp. Tack vare yogan.

Hon såg yoga som en sista utväg

Dana började med yoga efter år av hetsätning, dåligt självförtroende, depression och ångest, och galna försök (som hon själv beskriver det) för att hitta inre lugn. Då hade hon redan gått ner runt 30 kilo i vikt men kände sig fortfarande missnöjd med sin kropp. Hon hade ju trott att hon skulle må bra – bara hon gick ner i vikt. När hon väl började med yoga tänkte hon att hennes kropp skulle begränsa henne, men så småningom lärde hon sig att det bara är sinnet som sätter gränser.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Yogan fick Dana Falsetti att börja älska sin kropp igen. Foto: nolatrees på Instagram
Yogan fick Dana Falsetti att börja älska sin kropp igen. Foto: nolatrees på Instagram

– ”Många tomma komplimanger senare insåg jag att inget hade förändrats. Jag var fortfarande jag,  alla mina vanor, tendenser och rädslor tog jag med mig till min”nya” kropp.”

”Många tror att de behöver vara smala för att praktisera yoga. Men snälla, lyssna på mig när jag säger att yoga är för alla kroppar.” skriver Dana på sin hemsida nolatreesyoga.com.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Yogan fick Dana Falsetti att börja älska sin kropp igen. Foto: nolatrees på Instagram
Yogan fick Dana Falsetti att börja älska sin kropp igen. Foto: nolatrees på Instagram

Danas Falsettis yogatips:

  • Kom till yoga för att ta reda på hur du känner, inte bedöma hur du ser ut. Vi gör nog av det ändå.
  • Ge dig själv en chans, ge dig själv gåvan att veta ditt värde och det kommer att förändra ditt liv!

Dana Falsetti på Instagram: nolatrees

15 minuters preview yogaklass med Dana Falsetti på YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=3wlSAaCWZts

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Föregående artikelDolph Lundgren mediterar i TV4
Nästa artikelLittle Peace Yogastudio – 35 m2 i Stockholm

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.