Indiska fortsätter att satsa på yogakläder

Indiska satsar på yogakläder
Indiska satsar på yogakläder och yogaprylar tillsammans med Röhnisch. Foto: Indiska & Röhnisch

Vi har tidigare skrivit om att Indiska satsar på yogakläder och yogamattor och lanserar ny yogakollektion. Nu har de gjort ännu en satsning på yogakläder och yogaprylar.
– Det känns roligt att återigen kunna erbjuda våra kunder ett yogasortiment, då vi sett att efterfrågan på yoga varit stor, säger Helena Leach, Kreativ chef på Indiska.

Yogakläder tillsammans med Röhnish

Det senaste är en exklusiv yogakollektion i samarbete med det svenska sportvarumärket Röhnisch. Yogakollektionen är framtagen med syftet att erbjuda feminina yogakläder med ett färgstarkt uttryck i kombination med bra funktion, passform och kvalité. Kollektionen går i färgerna cerise, plommon och petroleum och består av träningskläder, mjuka set och tillbehör såsom vattenflaskor, tekoppar och doftljus. Plaggen är designade för att användas både under träningen och efteråt.
– Kollektionen karaktäriseras av starka färger och mönster som andas det Indiska arvet. I kombination med Röhnisch fantastiska kvalité och passform känns det helt rätt, säger Helena Leach.

Återvunnet material för hållbarhet

Både Indiska och Röhnisch är företag som strävar efter att arbeta på ett hållbart sätt och därför är tre av produkterna tillverkade av återvunnet material. Yogatightsen, sport-BH:n och träningslinnet är alla tillverkade av 100% återvunnen polyester.

Kollektionen finns till försäljning online och i utvalda butiker nu!

Previous articleYoga online: 30 min lugn morgonyoga
Next articleYoga swap Stockholm – en dag för att byta yogaprylar!