Nyheter

INDISKA satsar på yogakläder & yogamattor

I början av 2016 lanserar de sitt nya konceptet YOGA by INDISKA, som till en början innefattar en ny kollektion med bland annat yogaplagg, yogamattor och vattenflaskor.

– Vi har länge velat utvidga hela vår filosofi kring hälsa och balans där yoga kommer in som en viktig och naturlig del för oss. Vi vet att många av våra kunder inspireras av yoga och har det som en livsstil, vilket varit en grund för hela yogakollektionen, säger Sofie Gunolf, VD på INDISKA.

Den 11 januari släpps kollektionen i butikerna. Den innehåller yogaplagg såsom tights, linnen, tröjor och väskor,  tillverkade av eco-bomull. Kollektionen innefattar både mönstrade och enfärgade plagg som går i färgskalan turkost/blått/grönt med priser mellan 149-399 kronor. 
De kommer även sälja en yoga-matta i samarbete med Manduka och en vattenflaska i glas från Retap där 10% av intäkterna går till Wateraid.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_3]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version