Indiskas nya kollektion: Yoga by INDISKA
Nyheter,  Yogakläder & yogaprylar

INDISKA satsar på yogakläder & yogamattor

Indiskas nya kollektion: Yoga by INDISKAI början av 2016 lanserar de sitt nya konceptet YOGA by INDISKA, som till en början innefattar en ny kollektion med bland annat yogaplagg, yogamattor och vattenflaskor.

Indiskas nya kollektion: Yoga by INDISKA– Vi har länge velat utvidga hela vår filosofi kring hälsa och balans där yoga kommer in som en viktig och naturlig del för oss. Vi vet att många av våra kunder inspireras av yoga och har det som en livsstil, vilket varit en grund för hela yogakollektionen, säger Sofie Gunolf, VD på INDISKA.

Indiskas nya kollektion: Yoga by INDISKADen 11 januari släpps kollektionen i butikerna. Den innehåller yogaplagg såsom tights, linnen, tröjor och väskor,  tillverkade av eco-bomull. Kollektionen innefattar både mönstrade och enfärgade plagg som går i färgskalan turkost/blått/grönt med priser mellan 149-399 kronor. 
De kommer även sälja en yoga-matta i samarbete med Manduka och en vattenflaska i glas från Retap där 10% av intäkterna går till Wateraid.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][wp_ad_camp_3]

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.