Indiska lanserar ny yogakollektion i hållbart material

0
29
Indiska lanserar yogakollektion i hållbart material

Indiska lanserar yogakollektion i hållbart material
Indiska lanserar en ny yogakollektion tillverkad i organisk- och certifierad bomull/modal. Kollektionen består av kläder som täcker behovet både under och efter passet och finns i butik från och med den 16e januari.

Yogakläder med mandalamönster & batik

Indiska lanserar en ny kollektion yogakläder bestående av linne, tights, body, byxor, hoodie samt wrap-tröja. Samtliga plagg är tillverkade i organisk- och certifierad bomull/modal. Färgerna i kollektionen är dämpade och går främst i svart och gråmelange med tonvikt på att få fram en mjuk, tvättad känsla i plaggen. Ett genomgående inslag i kollektionen är även det klassiska mandalamönstret och batik.

Yogatights från Indiska

– Vi ville tänka om kring yogan och göra en liten och funktionell kollektion som täcker behovet under passet men även efteråt att bara slappa i. Att kollektionen är tillverkad i hållbart material går i linje med vårt hållbarhetstänk vilket är mycket viktigt för oss, säger Christopher Bastin, Kreativ chef Indiska.

Inlägget är från Indiskas egna pressrelease och kollektionen finns till försäljning i utvalda butiker och på Indiska.com med start den 16e januari.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.