Indiska lanserar yogakollektion i hållbart material
Indiska lanserar en ny yogakollektion tillverkad i organisk- och certifierad bomull/modal. Kollektionen består av kläder som täcker behovet både under och efter passet och finns i butik från och med den 16e januari.

Yogakläder med mandalamönster & batik

Indiska lanserar en ny kollektion yogakläder bestående av linne, tights, body, byxor, hoodie samt wrap-tröja. Samtliga plagg är tillverkade i organisk- och certifierad bomull/modal. Färgerna i kollektionen är dämpade och går främst i svart och gråmelange med tonvikt på att få fram en mjuk, tvättad känsla i plaggen. Ett genomgående inslag i kollektionen är även det klassiska mandalamönstret och batik.

Yogatights från Indiska

– Vi ville tänka om kring yogan och göra en liten och funktionell kollektion som täcker behovet under passet men även efteråt att bara slappa i. Att kollektionen är tillverkad i hållbart material går i linje med vårt hållbarhetstänk vilket är mycket viktigt för oss, säger Christopher Bastin, Kreativ chef Indiska.

Inlägget är från Indiskas egna pressrelease och kollektionen finns till försäljning i utvalda butiker och på Indiska.com med start den 16e januari.

 

Föregående artikelGratis yoga online i 30 dagar hos Yoga Anytime!
Nästa artikel2 enkla yogaövningar att göra varje dag

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.