Bali Spirit Festival, Bali 20-24 mars
Reseberättelser & yoga ute i världen

Yogaevents utanför Bali Spirit Festivalen – Masterklasser och party för alla

Bali Spirit Festival, Bali 20-24 mars

Mellan den 20-24 mars pågår Bali Spirit Festival, en internationell yoga-, dans- och musikfestival i Asien, som har rankats som en av världens bästa festivaler, enligt yahoo news. För dig som är här men inte har råd eller vill lägga 500 dollar för de fem dagarna finns det ett flertal workshops som anordnas innan och efter festivalen.

Idag, den 19 mars är det två Masterklasser på yogabarn, och ikväll klockan åtta är det party på yogabarn med Punnu Wasu och Global Grove Group Band. Imorgon är det Masterklasser med Jeffrey Armstrong och Simon Low på Yogabarn.

Är du nyfiken på att veta mer om vad som händer utanför festivalen titta in på balispirit.com och klicka på Pre & Post Events. Yogastudion Radiantly alive erbjuder också event veckan efter.

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.