Home YogabloggReseberättelser & yoga ute i världen Yogaevents utanför Bali Spirit Festivalen – Masterklasser och party för alla

Yogaevents utanför Bali Spirit Festivalen – Masterklasser och party för alla

by Leia

Bali Spirit Festival, Bali 20-24 mars

Mellan den 20-24 mars pågår Bali Spirit Festival, en internationell yoga-, dans- och musikfestival i Asien, som har rankats som en av världens bästa festivaler, enligt yahoo news. För dig som är här men inte har råd eller vill lägga 500 dollar för de fem dagarna finns det ett flertal workshops som anordnas innan och efter festivalen.

Idag, den 19 mars är det två Masterklasser på yogabarn, och ikväll klockan åtta är det party på yogabarn med Punnu Wasu och Global Grove Group Band. Imorgon är det Masterklasser med Jeffrey Armstrong och Simon Low på Yogabarn.

Är du nyfiken på att veta mer om vad som händer utanför festivalen titta in på balispirit.com och klicka på Pre & Post Events. Yogastudion Radiantly alive erbjuder också event veckan efter.

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer