Yoga Kendra i Malmö öppnar nya dörrar

Nya Yoga Kendra - yogastudio i Malmö.Den 23 oktober öppnades portarna upp för nya Yoga Kendra i Malmö. De kommer erbjuda över tjugo klasser i veckan och hoppas på att bli en stor mötesplats för yoga och meditation i Sverige. Vi har pratat med Anjali Haryana, en av de nya delägarna.

Vad har hänt med yogastudion?
Yoga Kendra har fått nya delägare och flyttat till Friisgatan 6, nära Triangeln, mitt i centrala Malmö. Yoga Kendras nya hem är magiskt,  med minst 4-5 meter i takhöjd där ljuset strilar ner, skapar rymd och andakt i dess lokaler säger Anjali Haryana, en av de nya delägarna.

Vilka står bakom nya Yoga Kendra?
Yogalärarna Linda Jönsson, Markus Clemmedson och Anjali Haryana,

Vad kan man som besökare förvänta sig?
Vår vision är att erbjuda ett center som genomsyras av mångfald, öppenhet och glädje. Här möts olika slags människor för att utforska lekfullhetens djup och förena det inre och yttre livets utmaningar genom att hänge sig till ett utövande som ökar medvetandet. Detta är en plats för alla – oavsett etnicitet, ålder, kön och fysiska begränsningar. Yoga Kendra finns till för folket och vi hoppas att nya Yoga Kendra blir ett av de största mötesplatserna för yoga och meditation i södra Sverige, säger Anjali.

Vilka stilar kommer ni ha?
Dynamisk  hatha yoga, vinyasa hatha yoga, stol hatha yoga, meditation, mindfulness yoga och meditation, acro yoga, kundalini yoga, indisk dans, kung-fu, yoga for athletes, yoga for runners, kirtan och mera.

Vad har ni för planer framöver?
Vi strävar efter att kunna erbjuda ett fullspäckat event schema med både workshops, kurser, föreläsningar inom yoga, meditation, dans, filosofi, vissa typer av kampsporter. Dessutom kommer det även erbjudas lärarutbildningar inom yoga och meditation samt musik events. Den 8 November kommer Dave Stringer till Yoga Kendra.

Vad händer på öppningsdagen, den 23 oktober?
Yoga Kendra kommer vara öppet mellan 15:00-21:00. Då kan man få se de nya lokalerna, äta något lätt från Raw Food House och Noi’s Cafe och Deli, få möjligheten till att höra Bob Hansson läsa en liten dikt och ta del av våra öppningserbjudande och rabatter, som 15% på alla kort och har du gått på Yoga Kendra tidigare får du som tar med dig en kompis som köper ett 12 månadskort eller 3 månadskort, motsvarande kort för halva priset!

Previous article”Jag avgör när jag vill plocka in yogan i mitt liv”
Next articleYogafilosofi i vardagen: ”Jag vågar inte visa vem jag är på första dejten”