Nyheter

Immersion II med Jordan Bloom

Nyligen hemkommen från Immersion II, underbara sex dagar i Höllviken, utanför Malmö. Yogaläraren Jordan Bloom ledde andra delen av den grundläggade utbildningen i Anusarayoga.

Love it! Mycket filosofi, meningen med livet, utifrån olika yogaskolors approach, den klassiska yogan, vedanta och tantra.
Älskar mycket av anusarayogans tankegångar, som grundar sig i tantrayogan. Det är tillåtande och har så mycket att lära oss om hur vi kan njuta av livet här och nu.
Vi gick även igenom en del av Patanjalis sutras och vad är viktigast egentligen, att lära sig recitera gamla skrifter utantill eller förstå och lära av dem och se vad de kan betyda och göra så att vi kan leva ett bättre liv nu, 2010?
Svaret är självklart för mig. Det blir så enkelt, samtidigt som det är invecklat och djupt.

Kram

Kommentarer inaktiverade för Immersion II med Jordan Bloom

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.