I lost my job and I liked it av Lilou Mace

I lost my job and I liked it av Lilou Mace Har precis läst ut en annorlunda bok som heter I lost my job and I liked it. Den är skriven av en amerikansk tjej som precis blivit uppsagd från jobbet och inte tänker låta sig själv bli deppig på grund av det. Istället fokuserar hon hur bra det var att hon förlorade jobbet och ser det som en fantastisk möjlighet att följa sitt sanna jag.

”Som en printad blogg”
Lilou Mace skriver om vad som händer henne i vardagen, vad hon tänker, hur hon gör, vad hon äter och längtar efter. Jag gillar verkligen tanken och idén men texten och innehållet hade kunnat vara lite bättre. Det var lite svårt att läsa boken, den är skriven i dagboksform, nästan som en blogg. Dessutom är det en hel del upprepningar, den skulle kunna vara en guidebok för alla som förlorat sitt jobb men verkar snarare vara en printad version av en peppningsblogg eller dagbok för författaren själv.

Passar dig som fastnad för attraktionslagen och the secret och vill sen hur någon annan tänker och använder det i praktiken!

Några rader ur boken: ”Tomorrow will be a day of playfulness, of being fully myself, of being 100% in purpose, of enjoying the process, of opening myself up, of sharing and conquering.”

Previous articleHur vet man om yogaläraren är seriös?
Next articleOm Mokshananda svarar på frågor från Himalaya