Yogabloggar Alexandra Kambler

I den lovade källan

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Privat bild.

Gott nytt år kära ni.

Jag ber att det nya året bär med sig ljuvliga överraskningar, kärlek och mycket glädje till er alla.

Det finns förstås något alleles fräscht och härligt över det nya året. Tröskeln över till januari är passerat. Tolv nya månader att fylla med allt du vill ha. Nya inspirerande möten ligger i väntan på dig. En ny chans att leva som du vill, du lovar att ge ditt allt, du lovar att ta tag i saker, såsom du ämnade förr.

Och så där framåt februari, finns blott ett minne kvar av den där entusiasmen och löftet om en helt ny start. Vad hände?

Jag har börjat uppleva att detta med löften vid tröskeln till förändring, mer liknar en fotboja än en motiverande spark i baken. Så många måsten vi hänger över axeln och löften vi släpar med oss bakom fötterna. Var de inte ämnade att ge oss styrka och riktning? Det där nyårslöftet döljer något. Det är något som vi måste ha missat. Kanske finns mer att hämta bakom löftet, en önskan, en dröm, något med mer djup? Löften kan vara vägledande, om vi bara utforskar vart de kommer ifrån. Föreställer dig att ditt löfte är en överenskommelse, vem är du överens med och vad är syftet? 

Löften som vi gör till oss själva (och kanske även till andra) speglar våra behov, våra drömmar. Ett löfte döljer en önskan som finns innerst inne. Bakom alla tekniker och metoder vi använder oss av för att uppfylla det, ligger det vi ytterst önskar oss, lycka, trygghet, ro. Kliver du in där, finner du något djupare, en sanning som löftet bara stryker vid. Sök dig bortom, stilla dig i tillit. Ha mod, och lite nyfikenhet, det är allt du behöver. Fundera över vilka överenskommelser du gjort för i år. I det löftet, kanske en djupare insikt finns och mer rikedom. Där finns en intention att bär med sig i hjärtat, istället för ett löfte att jagas av.

Må din resa vara ljus.

Kärlek och lycka

Alexandra[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version