Hur hittar jag tillbaka till mig själv igen?

0
8

Hej Göran,

Jag fyller snart trettio och känner mig totalt vilsen. Vet inte alls om jag vill fortsätta i den riktningen som jag går i nu eller om jag ska ta en helt annan väg. Har läst en del om chakran och undrar vilket chakra jag skulle kunna jobba med för att komma på rätt väg igen? Finns det någon särskild övning eller meditation som kan hjälpa mig att hitta tillbaka till mig själv igen?

Med vänliga hälsning, Lisa

Hej Lisa!

Vi behöver alltid börja med de nedersta tre: Rotchakrat (grundtrygghet och självkänsla), sexualchakrat (lust, relationer, rädsla och kreativitet) och magchakrat (kraft och självförtroende). Har du dessa tre i balans leder du dig själv lättare rätt genom livet. I Kundaliniyoga finns en fantastsikt, kraftfull övning som heter Sat Kriya som jobbar på alla tre chakra på en gång. Lycka till!

Lycka till!

Reds anmärkning: P.S. boka in en privatsession med en kundaliniyogalärare som kan lära dig sat kriya, eller bara fråga närmsta lärare, det går ganska fort!