Josephine Selander kom i våras ut med sin tredje yoga DVD. En skiva som passar dig som har yogat ett tag och är van vid någon form av vinysa flow, men även för dig som söker en lite mer avancerad dvd på svenska.

Precis som hennes två tidigare yoga Dvd:er kommer den tillsammans med en utförlig och vacker bok som dyker djupare in i yogan och den tredje nivån i hennes egna yogastil: viryayogan. På skivan finns alla övningar från boken Yoga från insidan, sammansatta i fem olika program. Dvd:n och boken kan användas som komplement till varandra men Dvd:n kan även användas helt för sig själv.

Fem yoga program för vana yogisar
Denna yoga Dvd riktar sig till dig som är van yogi och söker vidareutveckling och utmaningar, även om alternativa positioner visas i en mindre bildruta.Varje program bygger på viryayogans olika moduler: uppvärmning, balansövningar, höftöppnare, framåtfällningar, bakåtböjningar och så vidare. Är du lite trött en dag eller av någon annan anledning vill hoppa över någon del är det lätt att klicka sig vidare till nästa del. Musik och instruktioner på svenska, engelska och tyska ligger på valbara spår.

För dig som gillar lugn vinyasa
Josephine Selanders dvd:er tycker vi på alltomyoga.se är bland de bästa som finns på den svenska marknaden idag. Även om tempot ibland ökas, finns det tid och rum att andas och vara. Rekommenderas varmt för dig som har utövat någon form av vinyasa flow några år.

Föregående artikelYoga Guru hungerstrejkar för att avsluta korruption
Nästa artikelRecept på nyttigare Frappé