Nyheter

Hollywood stjärnan Wesley Snipes lär ut yoga

Det ryktas om att hollywoodstjärnan Wesley Snipes har börjat undervisa i yoga i fängelset.

Yogan sprider sig allt mer över hela världen. Att många kändisar gör yoga är inget nytt men att Wesley Snipes lär ut yoga, det var inte riktigt väntat. Enligt dnaindia.com ska Wesley Snipes, som just nu avtjänar ett straff i fängelse för skattebrott i Pennsylvania, USA, beställt yogamattor och börjat undervisa i yoga till internerna.

Kommentarer inaktiverade för Hollywood stjärnan Wesley Snipes lär ut yoga

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.