Akutinsamling till Röda Korset
Yoga i Sverige

Uppmaning till alla yogisar: yoga och stötta krisen i Syrien

Akutinsamling till Röda Korset Under Global Malan som arrangerades för fred i helgen där pengarna gick till Röda korsets verksamhet för de drabbade i Syrien fick vi veta att situationen i Syrien är den värsta humanitära katastrofen på 20 år. 7 miljoner människor behöver nödhjälp, varav hälften är barn. Ytterligare 6 miljoner människor är på flykt, (varav 4 miljoner kvar i egna landet.) Nu hoppas Yogobe på att få hela yoga-Sverige att yoga för de katastrofdrabbade i en månad.

Online yoga tjänsten kommer skänka hela första månadsarvodet för alla som blir prenumeranter på Yogobe till och med lördag den 28 sept. Målet är att nå 1000 medlemmar och på så sätt skänka 150.000:-. Du kan när som helst säga upp medlemskapet och det går också bra att bara vara med i en månad om du vill.

Bli medlem och hjälp de drabbade nu!

.

Kommentarer inaktiverade för Uppmaning till alla yogisar: yoga och stötta krisen i Syrien

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.