Nyheter

HiYoga öppnar första yogastudion i Sverige

HiYoga öppnar första yogastudion i Sverige
-Vi vill kunna erbjuda yoga för alla. På HiYoga begränsas vi inte till en typ av yoga utan erbjuder en rad olika yogaformer för att möta våra kunders behov; allt från lugn och meditativ yoga till mer fysiskt ansträngande och hot yoga. Vårt mål är att göra yoga roligt och tillgängligt. För oss är det viktigast att varje medlem känner sig varmt välkommen till oss och den yogamiljö vi skapar, säger Anita Hegge, konceptägare HiYoga.

Vad är HiYoga?

Det är ett nytt koncept från företaget Health & Fitness Nordic (HFN Group) som även står bakom SATS alla träningscenter. den 1 mars öppnar de sin första studio i Sverige. Först ut är Göteborg och SATS Masthugget.  Konceptet är att erbjuda yoga för alla i lokaler designade för att skapa den bästa yogaupplevelsen. HiYoga välkomnar alla som vill praktisera yoga, både nybörjare och de med mer erfarenhet som vill ta sin yogapraktik till nästa nivå. Studion erbjuder även workshops och klasser med kända yogainstruktörer från hela världen där både medlemmar och icke-medlemmar är välkomna.

Vill skapa en bra yogamiljö

Det ska vara en plats för yogautövare så väl som yogalärare, där man kan praktisera både själv och tillsammans med andra. Studion blir en del av SATS Masthugget i Göteborg där designen går under konceptet ”Nordisk design möter yoga”. Med hjälp av naturliga material skapas en atmosfär som återspeglar lugnet och renheten i yoga. Studion består av 2 shalaer (yogasalar) varav en är uppvärmd för hot yoga-klasser. Utöver det erbjuds även separata rum för individuell undervisning. För att garantera hög kvalitet har HiYoga valt att ta in mattor från Los Angeles-baserade Manduka.

70-100 yogaklasser i veckan

HiYoga är den första yogakedjan i norden och erbjuder i sina studios mellan 70 och 100 yogaklasser i veckan. Alla instruktörer är certifierade av Yoga Allience och har förutom en yogainstruktörsutbildning flera års erfarenhet av yogaundervisning. HiYoga erbjuder också själva Yoga Allience-certifierade instruktörsutbildningar och den första klassen med instruktörer har redan examinerats.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Exit mobile version