Hitta kärleken på yoganätet – vi söker singelyogisar som vill finna den rätte

Längtar du efter en man eller kvinna som förstår hur viktig morgonens stund på yogamattan är för dig? Som gör en näringsrik smoothie, raw gröt eller sattvisk måltid till dig? Som hjälper dig upp i handstående, flyger dig eller vill sitta och meditera tillsammans med dig?

Det är inte alltid så lätt för yoganördar eller yogafreaks eller vad du nu kallar dig själv att hitta likasinnade, särskilt inte en partner. Även om vi som sysslar med yoga lär oss att ha tillit och surrender kan det nästan kännas omöjligt att hitta sin själsfrände i vissa stunder. En vanlig dejting sida kan också kännas begränsad, och yogisarna som finns registrerade där är ganska få. Och även om nuet är allt som finns, och kärleken kommer inifrån blir det lite härligare att dela det med någon, eller? Därför vill vi ge singelyogisar möjligheten att lägga ut annonser här på sidan, och på så sätt nå över 10.000 yogaintresserade människor och få yogadejta lite.

Vill du testa? Kom igen nu, våga! Det kommer bli roligt.

Självklart är det helt gratis och annonsen läggs ut inom 3 dagar. Vad vi behöver från dig:
1. Bifogad bild.

2. Text om dig själv och vad du söker. Beskriv hur din drömman eller drömkvinna ska vara. Snåla inte på önskemålen. Du vet väl att du ska vara så specifik du bara kan när du skriver ner vad du vill ha, oavsett om det gäller kärleken eller jobbet! Då har du större chans att nå det och få vad du vill ha, det säger i alla fall de som är experter när det gäller målformuleringar.

3. Din e-post adress, som vi kommer lägga ut på sidan, skapa en ny om du tror att du kommer bli bombaderad eller inte vill lämna ut din adress. Om du hellre vill kan vi skapa ett konto här hos oss också!

Maila allt till mig på info@alltomyoga.se.

Kram /Leia

Previous articleMaten är min medicin: Recept på raw blåbärscheesecake
Next articleTävla och vinn yogakläder för 500 kr på Zalando.se