Yogalärarförbund skapar gemenskap, inspiration och samarbete för yogalärare

Jag sitter och planerar Nordiska Yogalärarförbundets andra yogalärarträff i Göteborg den 24-25 november. Ur mina högtalare strömmar Jack Johnsons lena röst: ”It’s always better when we’re together”.

Känns bra med ett sammanhang där vi som är yogalärare kan mötas över lands- och yogastilsgränser och dela vår passion för yoga och undervisning, umgås och lära känna varandra, planera samarbeten och inspirera varandra. Och just detta är tanken med Nordiska Yogalärarförbundet – att vara ett sammanhang för gemenskap, inspiration och samarbete yogalärare emellan.

Ler när jag tänker på hur mycket som hänt under det halvår som gått sedan Nordiska Yogalärarförbundet startades:
– Regelbundna yogalärarträffar
– Förberedelse för uppstartandet av One World Yoga Solidarity
– Planering och arbete för en ny nordiska yogafestival
– Arbetsgrupp som arbetar med att starta en ettårig yogalinje på folkhögskola och mycket annat spännande!

Tänker på barnprogrammet ”Fem myror är fler än fyra elefanter” från min barndom. Redan då visste vi att tillsammans är vi starka. ”Love is the answer at least for most of the questions in my heart…” sjunger Jackson.

Jag vet att allting har sin tid och växer i sin egen takt. Kan ändå inte låta bli att drömma om en tid då alla nordens yogalärare är med i Nordiska Yogalärarförbundet. Vill du bli medlem gå in på hemsidan – nordiskayogalararforbundet.com – och följ instruktionerna – Join the love!

Kärlek och ljus alltid,
Surya

Previous articleSveriges enda Nia-,Yoga- och DansFestival 6-7 oktober i Göteborg
Next articleLivet är till för att levas