Grönsakskärlek av Karin Haglund

Grönsakskärlek av Karin Haglund– ”Att äta mer raw food kan öka din hälsonivå, få dig att uppnå och hålla din idealvikt, hjälpa dig att komma i bättre kontakt med dig själv och öka din känsla för vad och hur du bör äta för att må så bra som möjligt”, säger Karin Haglund som har skrivit boken Grönsakskärlek: Vegetariskt – Alkaliskt – Raw food.

Boken är precis som den låter, full av recept med grönsaker och kärlek. Karin hoppas att boken ska få fler att upptäcka den gröna kostens kraft och ta reda på hur den kan optimera vår hälsa, energinivå och får oss att må så mycket bättre, genom att ge inspiration, vägledning och tips till en mer naturlig och hälsosam kost. Recepten varvas med fakta om kost, raw food och kroppens inre miljö, pH-balans och mentala hälsa, tips för viktminskning och mer näringsrik kost, detoxmat, äta efter säsong, fikatips till barnkalaset, trerätters meny mm.

Jag vill uppmana dig till att börja lyssna inåt. Att ta några steg tillbaka, betrakta ditt liv och hur du mår. Fråga dig själv. ”Vad kan och skulle jag behöva göra för att må bättre?”

Över 100 recept
Många av recepten har härliga stora bilder och de flesta är raw food med det finns även recept med skonsamt tillagad vegetarisk mat. Några av recepten: raw gröt, musli, raw mackor, frökex, knäckebröd, färskpressade juicer, smoothies, gröna drinkar, soppor.

Mer om Karin Haglund
Karin är hälsocoach, kostrådgivare och personlig tränare med en stor passion för raw food och en sund livsstil. En holistisk syn på hälsa helt enkelt. Hon brinner för att inspirera människor till att förbättra sin livsstil och ta reda på hur bra det går att må.
Gå till Karins blogg eller kolla in henne på Instagram

Annons: 318 kr på Adlibris

Previous articleTidig julklapp: Gratis yoga
Next article”Yogan lugnar & gör mörkret enklare”