Raw food Ubud - grön drink Bali Buddha
Reseberättelser & yoga ute i världen

Grön smoothie innan yogaklassen ger energi

Raw food Ubud - grön drink Bali BuddhaInnan yogaklassen: green superfood smoothie av; papaya, äpple, banan, ginseng, spirulina, maca och ingefära .

Nu är det dags för en härlig yogaklass på ett ställe som heter Radiantly Alive här i Ubud, Bali.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade för Grön smoothie innan yogaklassen ger energi

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.