Nyheter

Gratis yogaklasser online

Yogaonline gratis klasser under septemberUnder september månad erbjuder webbsajten MyYogaOnline.com några gratis online yogaklasser.

De utvalda yogaklasserna är med deras främsta lärare, och det du kan välja på är: vinyasa, hatha, meditation, en flödande klass, och en för yoga på arbetsplatsen.
Kolla in yogaklasserna på myYogaOnlines hemsida>>

Kommentarer inaktiverade för Gratis yogaklasser online

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.