Tidig julklapp: Gratis yoga

 

Gratis Yoga Online hos Yogobe.comKänner du dig stressad inför jul eller bara nyfiken på att börja yoga? För att sprida lite julfrid och få fler att må bra ger Yogobe bort en julklapp till alla – 14 dagar gratis yoga och pilates online.

Lite yoga och meditation varje dag kan påverka oss mer än vad man tror. Själv är jag inte mer stressad för att det är jul men yogan är viktig för att jag ska må bra och inte tappa bort mig själv bland allt det yttre, oavsett vilken månad på året det är.

Ibland blir det mer och ibland mindre, det finns ju stunder när man prioriterar annat men när jag ser procenten nedan blir jag inspirerad till att prioritera mig själv och vända mig inåt ännu mer.

Visste du att?
15 minuter = 1% av dygnet
30 minuter = 2% av dygnet
45 minuter = 3% av dygnet
60 minuter = 4% av dygnet

Klicka här för att ta del av erbjudandet om gratis yoga!

Previous articleNyttigare jul: Raw kokostoppar med mintchoklad
Next articleGrönsakskärlek av Karin Haglund