Gratis karmayogaretreat i Stockholm, 3-5 augusti

0
3
Yogaretreat på Yogaland.

Yogaretreat på Yogaland. Behöver du en dos av god mat, mindfulness och yoga för att komma tillbaka till dig själv men är totalt pank? Boka in 3-5 augusti i kalendern. Då arrangerar Yogaland utanför Stockholm ett gratis karmayogaretreat.

– Vi ska öppna ett nytt yogacenter till hösten och det är en hel del smågrejer att fixa med så då kände jag att det vore trevligt att göra ett retreat där man tillsammans yogar, äter gott och hälsosamt samt fixar med lokalen. Gör man det på rätt sätt, med rätt attityd och i mindfulness laddar vi även lokalen med bra energier, säger ägaren Tomas.

Hur kan en dag se ut?
Vi börjar dagen med ett skönt kundaliniyogapass i gröngräset, avnjuter frukost i solskenet och arbetar sedan tillsammans i glada vänners lag med att fixa i ordning lokalen för rogivande och själavårdande yogiska aktiviteter. Efter det avnjuter vi en god och hälsosam lunch, jobbar en stund till och avslutar sedan dagen med mysig kvällsyoga.

Mat och enstaka dagar?
Vi bjuder på yoga och mat och du hjälper till efter vilja och förmåga. Var med alla dagar eller bara på en av dem, det är valfritt.

Vad är karmayoga?
Det är en del av yogatraditionen och handlar om osjälviskt tjänande av universum och mänskligheten. I karmayogan arbetar man med vardagliga bestyr men låter närvaro, kärlek och glädje genomsyra ens sinne och attityd. Alla ens handlingar sker i medvetenhet.

Vart är yogaretreaten?
Adressen är Vällingbyvägen 115 ca 5 min från Vällingby Centrum. Karmayogadagarna pågar mellan 8.00 – 17.00.

För anmälan till yogaretreatet maila till tomas@yogaland.se eller ring 0708 423 780.