Nyheter

Gratis Acroyoga i Härlanda fängelse på söndagar

Bor du i Göteborg och är nyfiken på acroyoga? På söndagarna framöver har du möjlighet att testa AcroYoga i Härlanda Fängelse, Göteborg. Söndagen den 6:e maj blir det Acro-inversioner med Milla. Kom leklysten och redo att vara upp och ner, säger Milla.

Milla FlorydTiderna kommer att variera beroende på vem som undervisar. Håll dig uppdaterad om tider och annat genom att gå med i ”AcroYoga in Gothenburg”-gruppen på facebook.
Träningen är gratis när den undervisas av lokala lärare. Vissa söndagar sker undervisningen av en inresande lärare och då finns möjligheten att ge en frivillig donation på förslagsvis 50kr som går till lärarens resutgifter.

Nästa söndag 13 maj är tiden för klassen kl 14 och då undervisar Pernilla Josefsson från Stockholm.

Fängelsets adress är Kålltorpsgatan 3. Spårvagn 1 eller 3, hållplats Stockholmsgatan.
Maila mail@millafloryd.me om det är något du undrar!

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.