Göteborgs Yogacentrum firar 25 år och bjuder in till yoga, mat och vandring

0
9
Göteborgs Yogacentrum firar 25 år

Göteborgs Yogacentrum firar 25 årFör 25 år sedan öppnade yogaläraren Leela Grethe Hansen yogastudion Göteborgs Yogacentrum. Lördagen den 1 december firar de med öppet hus från kl. 12.00. Det blir yogaklasser med tema avstressning, stadsvandring, vegetarisk mat och rabatt i yogabutiken för dig som vill köpa julklappar.

Program för jubileumsdagen
* Två yogaklasser med teman avstressning, en kl. 12.00 och en kl. 13.00. Passar både nybörjare och fortsättare – även för dig som inte har gjort yoga på länge.

* Stadsvandring ”Mot en friskare stad”. Arkitekten och författaren Einar Hansson tar oss med på upptäckt i kvarteren kring Västra Nordstan, Vi hör om historien och visioner för framtiden. Samling på gården kl. 14.15.

* I skymningen – genom de julbelysta gatorna – går vi tillbaka till yogacentret. Ca. kl. 15.30 bjuder vi på soppa med vegetarisk tilltugg, mingel och överraskningar.

* Yogabutiken har under denna dag 10 % rabatt på hela sortimentet samt andra fina erbjudanden. Öppet från 12.00 – 18.00.

Kostnad: 125 kr, vilket skänkstill ”Bellurfonden” som är B.K.S. Iyengars projekt för att förbättra levnadsvillkoren för invånarna i sin barndomsby i Indien.

För mer information se yogacentrum.com