Göteborgs Yogacentrum firar 25 år och bjuder in till yoga, mat och vandring

Göteborgs Yogacentrum firar 25 årFör 25 år sedan öppnade yogaläraren Leela Grethe Hansen yogastudion Göteborgs Yogacentrum. Lördagen den 1 december firar de med öppet hus från kl. 12.00. Det blir yogaklasser med tema avstressning, stadsvandring, vegetarisk mat och rabatt i yogabutiken för dig som vill köpa julklappar.

Program för jubileumsdagen
* Två yogaklasser med teman avstressning, en kl. 12.00 och en kl. 13.00. Passar både nybörjare och fortsättare – även för dig som inte har gjort yoga på länge.

* Stadsvandring ”Mot en friskare stad”. Arkitekten och författaren Einar Hansson tar oss med på upptäckt i kvarteren kring Västra Nordstan, Vi hör om historien och visioner för framtiden. Samling på gården kl. 14.15.

* I skymningen – genom de julbelysta gatorna – går vi tillbaka till yogacentret. Ca. kl. 15.30 bjuder vi på soppa med vegetarisk tilltugg, mingel och överraskningar.

* Yogabutiken har under denna dag 10 % rabatt på hela sortimentet samt andra fina erbjudanden. Öppet från 12.00 – 18.00.

Kostnad: 125 kr, vilket skänkstill ”Bellurfonden” som är B.K.S. Iyengars projekt för att förbättra levnadsvillkoren för invånarna i sin barndomsby i Indien.

För mer information se yogacentrum.com