• Fråga yogalärarna om yoga
  Kundaliniyoga

  Mantran i kundaliniyoga & vad betyder dem?

  Jag har börjat göra yoga hemma, främst kundaliniyoga och har några frågor om det två mantran som används i början och slutet av passet. Vilka är dem, vad betyder dem och vad kommer dem ifrån?Yogaläraren Mandella Bjerking Raeder svarar.

  Kommentarer inaktiverade för Mantran i kundaliniyoga & vad betyder dem?
 • Kundaliniyoga,  Medicinsk yoga

  Vad heter låten som spelades på yogaklassen?

  Hej Jag har varit på medicinsk  yoga där de använder Göran Bolls program. De har en fantastisk  musik till hjärtyogan som jag gärna vill ha namnet på. Kan ni hjälpa mig med det? Med vänlig hälsning/Elisabet Hej Elisabet, Kolla denna länk på min hemsida. Skrolla ner en bit så kan du provlyssna, låt 2. Är det rätt beställer du via hemsidan, registrerar dig först och beställer sen Må så gott!

  Kommentarer inaktiverade för Vad heter låten som spelades på yogaklassen?
 • Kundaliniyoga

  Tips på yoga innan jobbet?

  Hej! Jag har praktiserat kundalinyoga i fyra terminer och vill gärna ha förslag på övningar att göra under ca 30 min på morgonen som förberedelse att klara ett stressigt jobb utan att bli för uppvarvad/belastad. Tack /L Hej Mitt bästa förslag är Startpaket 1: -11 minuter djupandning på rygg – 3 minuter ryggflex -11 minuter Sat Kriya – 7 till 11 minuter meditation som avslutning, en andnings- eller mantrameditation tex. Tag nån du verkligen gillar och mår bra av. Ge det 3-6 veckor och utvärdera. Det är en fantastisk sekvens för perfekt balans under dagen. Den finns på CD i IMYs yogashop. mvh Göran Boll, lärare i kundaliniyoga och medicinsk…

  Kommentarer inaktiverade för Tips på yoga innan jobbet?