Nyheter

Helgtips 29 juni-1 juli – Yogafestival i Göteborg

Första gången Yogi Nomads i SverigeHelgen den 29:e juni till 1:a juli är det dags för Yogi Nomads för första gången i Sverige. Det är nästan som en liten miniyogafestival. Lokala yogis möter och yogar med inresande yogis från hela Europa. Och för dig som bor i Göteborg som vill lära känna nya vänner och yoga tillsammans med andra är detta ett ypperligt tillfälle.

Helgen med början redan på fredagen finns det två yogaklasser per dag att delta i. Två yogalärare leder varje klass, en inresande lärare och en lokalt förankrad yogalärare. Lördag kväll är tanken att alla som vill ska åka ut till skärgården utanför Göteborg och avnjuta en härlig middag tillsammans.

Nyfiken på yoga?
Oavsett om du är nybörjare eller van yogautövare finns något för dig. För dig som är nyfiken på att börja yoga i Göteborg är helgen ett fantastiskt tillfälle att passa på att yoga med olika yogalärare och hänga med härliga människor.

Här kan du boka in dig på klasser…

Det är jag som driver denna bloggen. Yoga har funnits i mitt liv de senaste tio åren och kommer alltid vara en del av mitt liv. Min yogaresa började med en 2-årig lärarutbildning i kundaliniyoga, efter det vinyasa/poweryoga och sedan sivanandas utbildning i Indien, anusarayoga och nu senaste yin yoga. Har du några frågor eller tips maila mig gärna på leia@alltomyoga.se.