”För mig är yoga den ultimata träningsformen”

0
4
Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.
Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.
Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.

Det säger Erika Hedin, en snart färdig läkare som kämpar för att bli en stjärna på akrobatisk yoga. I drygt ett år har hon följt olika Yogis på sociala medier och samlat på sig utmaningar som hon betar av en efter en. Nu har hon startat en blogg där man kan följa hennes utveckling och förhoppningsvis inspireras av lite ”ingenting är omöjligt – anda”.

Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.Vad är det som driver dig?
Ruset jag får när jag klarar nya övningar som känts omöjliga. Sammanfattningsvis är akrobatisk yoga en form av ”extrem” träning där jag utmanar min kropp men även tränar min mentala styrka för att både stärka min kropp, mitt självförtroende och min mentala fokus. Tillfredsställelsen jag känner när jag lyckas hjälpa personer i min närhet med hjälp av yoga gör också att jag vill nå ut till fler med denna fantastiska träningsform.

Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.Varför fokuserar du på den fysiska aspekten av yoga?
Jag vill öppna upp yogan som träningsform för de som är nyfikna men inte vill anamma hela konceptet. Jag vill även nå ut till de som inte vill testa yoga tillsammans med många andra på gymmet.

Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.

Varför passar det så bra att yoga hemma?
Yoga är roligt, utmanande och otroligt enkelt att träna hemma vilket gör det både lättillgängligt och enkelt att hinna med i vardagen. Jag tror därför att det passar många. Eftersom jag själv hittat min inspiration till stor del via internet och sociala forum vill jag dela med mig av min kunskap via min blogg och inspirera så många som möjligt att testa hemma.

Erika Hedin vill bli en stjärna på akrobatisk yoga.

Vad hittar man på din blogg?
Jag lägger upp videos och bilder med instruktioner på yogaövningar i olika svårighetsnivåer så är det bara att börja testa hemma! Jag lägger fokus på akrobatisk och rätt fysiskt krävande yoga.
Gå till Erikas blogg![/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.