Home Nyheter Flöde & stabilitet utanför mattan

Flöde & stabilitet utanför mattan

by Leia

Jo Tastula på YogaGloBörjade min söndagsmorgon med en 60-minuters klass med yogaläraren Jo Tastula på YogaGlo. Det var ett flödande pass som hon hade döpt till Sacral Yoga Flow med fokus på höfter, rygg och andra chakrat. Skönt soft pass och hon påminde mig om hur viktigt det är att hitta balansen mellan flöde och stabilitet när det kommer till kreativitet. Vi behöver ha stabiliteten för att kreativiteten ska kunna flöda fritt, finns det ingen alls så går den åt alla håll. Något som jag själv brottas med emellanåt.

Söndagsfunderingar:
Är det något område i ditt liv där du behöver skapa mer flöde eller mer stabilitet?
Hur skulle du kunna göra?

Själv ser jag att jag behöver mer stabilitet när det gäller mitt skrivande och tror jag kan få det i form av mer struktur och planering. Vi kan lära oss så mycket på yogamattan som vi kan använda oss av i vår vardag, vad har du lärt dig på yogamattan idag?

Du kanske också gillar:

Vi använder cookies för att förbättra och anpassa upplevelsen samt för att analysera besökstrafiken. Genom att använda hemsidan godkänner du användningen av cookies. Jag godkänner Läs mer