Jo Tastula på YogaGloBörjade min söndagsmorgon med en 60-minuters klass med yogaläraren Jo Tastula på YogaGlo. Det var ett flödande pass som hon hade döpt till Sacral Yoga Flow med fokus på höfter, rygg och andra chakrat. Skönt soft pass och hon påminde mig om hur viktigt det är att hitta balansen mellan flöde och stabilitet när det kommer till kreativitet. Vi behöver ha stabiliteten för att kreativiteten ska kunna flöda fritt, finns det ingen alls så går den åt alla håll. Något som jag själv brottas med emellanåt.

Söndagsfunderingar:
Är det något område i ditt liv där du behöver skapa mer flöde eller mer stabilitet?
Hur skulle du kunna göra?

Själv ser jag att jag behöver mer stabilitet när det gäller mitt skrivande och tror jag kan få det i form av mer struktur och planering. Vi kan lära oss så mycket på yogamattan som vi kan använda oss av i vår vardag, vad har du lärt dig på yogamattan idag?

Föregående artikel”Lycka är största vinsten med yoga”
Nästa artikelVinnaren av biljett till Yoga Girl

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.